SW Designer

Ceegon is looking for SW Developers (Sr & Jr) to join our customer projects in Oulu. You are team player and you will be part of Scrum development team.  Candidates are expected to have understanding from object programming and databases. You have basic understanding about C#, ASP.NET, SQL, Git, TeamCity, Jira and Octopus. Since project are delivered to our customers, we expect good communication and the ability to work with all types of people.

Interested?

Please contact Petri Pajarinen for questions or additional queries

+358 40 5310460
petri.pajarinen(a)ceegon.com

Ohjelmistosuunnittelija

Tässä tehtävässä toimit osana Scrum tiimiä, joka kehittää taloushallinnon ohjelmistoja .NET ympäristön uusimmilla teknologioilla. Vastaat vaatimusten teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiedät perusteet olio-ohjelmoinnista ja tietokannoista. Modernit Web –teknologiat, .NET – ja pilvipalvelu osaaminen katsotaan eduksi. Työssä tulet käyttämään seuraavia teknologioita ja työkaluja: C#, ASP.NET, SQL, Git, TeamCity, Jira ja Octopus.

Olet joukkuepeluri, joka haluaa kehittää ja innovoida markkinoiden parhaimmistoon kuuluvia digitaalisia taloushallinnon järjestelmiä. Pääset työskentelemään ja kehittämään omaa osaamistasi  tiimissä kokeneiden ohjelmistokehittäjien kanssa. Tehtäviä on avoinna sekä työuran alussa oleville ohjelmistoammattilaisille että vahvan työkokemuksen omaaville ammattilaisille.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät asiakasyrityksen pitkäaikaisessa tuotekehitysprojektissa

Kilpailukykyisen palkan ja muut työsuhde-edut

Mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat Petriltä.

+358 40 5310460
petri.pajarinen(a)ceegon.com